omilen

Омилен

Орхидеа ванда, рози, еукалиптус, зеленило, сатенска машна

2.500 МКД

Испораката во Скопје е истиот ден од нарачката, до 19 часот навечер. Нарачките после 19 часот се пренесуваат наредниот ден. Испораките за Куманово не се извршуваат во недела. Испораките за Скопје се извршуваат во недела. Цената на испораката во одредени општини е вклучена во цената на производот. Картичката за посвета е вклучена во цената на проиводот.
Напомена за цветни аранжмани- во случај на недостапност на видот и бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран, истите ги менуваме според тоа со што располагаме во моментот на нарачката - во истата вредност. Во случај на неточен телефонски број на примач, не извршуваме нарачки.
Напомена за подароци- во случај на недостапност на видот и бојата на подарокот кој е одбран, ќе ве контактираме како би извршиле замена за соодветната вредност.
Напомена- Анонимни испораки не извршуваме.

1 коментар за Омилен

 1. Elena
  5 од 5

  :

  Odlicna usluga! Buketot e prekrasen, vi blagodaram za brzata usluga i za vashiot profesionalizam!

  • Kamelija Pacemska

   :

   BLAGODARIME NA DOVERBATA :)

Додади коментар