Сите типови саксиско цвеќе се достапни и во декоративни садови. Доколку декоративниот сад што е прикажан на фотографиите не е достапен, го заменуваме со сличен во истата вредност.
За бојата и достапноста на типот саксиско цвеќе ве молиме консултирајте се пред секоја онлајн нарачка.

Please note-if the decorative pots on the photos are not available at the moment we change them with similar ones with the same value.
Also if the color of the orchids is not available as photo, we change it with one that is available at the moment.

Showing all 27 results